PROJECTEN

INDIA MEI 2019

In India de realisatie van twee waterzuiveringsintallaties op scholen in Pedda Rangapuram en in Atchavelli. Tot voor kort dronken deze kinderen vervuild drinkwater. Robert Schellekens (voorzitter LAB PAINT FOUNDATION) was hier samen met zijn vrouw (vanzelfsprekend op eigen kosten). Zij werden zeer hartelijk ontvangen door de gemeenschappen. Het was een indrukwekkend bezoek. Schrijnend om de armoede te zien waarin deze mensen dagelijks leven. Ondanks hun leefomstandigheden waren de mensen zeer hartelijk en dankbaar. Dank aan alle LAB PAINT klanten en donateurs die de realisatie van de waterzuiveringsinstallaties mede mogelijk hebben gemaakt en dat we met elkaar een verschil hebben kunnen maken!

INDIA eind 2020 - begin 2021: 

Later dan gepland en met enige vertraging door COVID-19 is de watervoorziening in het dorp Bakkanagari Palli (in het zuiden van India) gereed. 

Mede dankzij de klanten van LAB PAINT is het gehele dorp nu voorzien van zuiver drinkwater, waarvoor veel dank! Dit dorp heeft ca. 1950 inwoners. Zie onderstaand de foto's van dit project en dorp in India. 

Projecten 2021: 

Goed nieuws! Er zijn meer waterprojecten onderweg!